Download

Software-urile Ultra Orienteering prezentare in aceasta sectiune pot fi descarcate atat ca si executabile gata compilate cat si sursa lor pentru a le putea modifica in functie de necesitatea dumneavoastra.

Software-urile se afla sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License. si nu pot fi comercializate. Puteti ajuta la dezvoltarea lor prin implicare directa sau prin trimiere de idei.

Nu uitati:

  • pentru a rula OrientareSetari si OrientareVerificare  este nevoie sa aveti instalat Visual Studio Basic.
  • pentru a putea compila PostControl si PostVerify este nevoie de Arduino IDE + librariile ARDUINO_Eeprom24C32_64-master, Arduino-DS3231, MFRC522 ( vezi documentatia ).

 

Download Software Clasamente

Ultra Orienteering Clasamente Software Version 1.0

Software web-based pentru calculat clasamente participanti, este usor de utilizat. Cu ajutorul acestui software puteti organiza competitii de orientare ce se desfasoara intr-o singura zi sau pe mai multe zile.

Version 1.0
01/01/2017 -22:28

Download Statii Software

Ultra Orienteering Posturi de Control Code Version 1.0

Program PostControl pentru Posturile de Control (Start, P1-12, Finish) si PostVerify pentru Postul de Control care verifica UUID Card-urile participantilor, aceste doua coduri se compileaza cu ajutorul Arduino IDE.

- PostControl - Pentru Statiile din teren (Start, P1-12, Finish).
- PostVerify - Pentru Statia care este folosita pentru verificarea UUID Card-urilor si descarcare in PC.
Version 1.0
01/01/2017 -23:42

Download Verificare Software

Ultra Orienteering Posturi de Control si Verificare UUID Card Software Version 1.0

Programele sunt scrie in C# si le puteti deschide si rula cu Visual Basic.

Programul OrientareSetari este pentru a seta numarul fiecarui Post iar cu ajutorul OrientareVerificare se va exporta/verifica datele de pe fiecare UUID Card in PC.

Version 1.0
02/01/2017 -00:23