Despre Proiectul Ultra Orienteering

Ultra Orienteering este un proiect open-source realizat de catre Asociatia Drumetii Montane, prin voluntarii Alexandru Canavoiu si Petronel Postolache, cu ajutorul caruia se pot organiza competitii de orientare, ce se pot desfasura intr-o singura zi sau pe mai multe zile.

Aceste software-uri sunt sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License. si nu pot fi comercializate. Puteti ajuta la dezvoltarea lor prin implicare directa sau prin trimiere de idei.

Software-ul Ultra Orienteering este folosit impreuna cu Posturile de Control care se pot realiza foarte usor folosind documentatia de pe site. Ultra Orienteering este un proiect open source.

In prezent puteti folosi un numar de maxim 14 Statii ( 1 Start , 1 Finish , 12 Posturi de Control pe teren si 1 Post de verificare si descarcare date UUID in PC ).

Fiecare post de control este programabil si poate fi modificat dupa cum doriti ( codul sursa pentru fiecare post in parte se poate descarca din sectiunea Download ). Se poate adauga si o mini-imprimanta pentru ca in final fiecare participant sa primeasca un LOG cu traseul lui.

 

Software-ul pentru calculat clasamente

Administrarea cluburilor si a participantilor nu mai sunt o problema atunci cand organizezi un eveniment de orientare. Cu ajutorul acestui software puteti administra cu usurinta un eveniment ce se defasoara intr-o singura zi sau pe mai multe zile.

Software

Posturile de Control (Statiile) si UUID Card-ul participantului

Ultra Orienteering iti ofera posibilitatea sa iti faci singur propriul sistem de orientare profesional pe care il poti modifica dupa bunul plac. Documentatia cat si schemele pentru a realiza un post de control (statie) sunt gratuite.

Post si UUID Card

Setare Numar Post de Control (Statie)

Seteaza usor cu ajutorul unui formular numarul statiilor si ordinea acestora.

Setare Statie

Verificare si Validare UUID Card

Simplu si Usor. Validarea se face cu ajutorul unui software creat in Visual Basic, care va verifica datele inregistrate pe UUID Card si va afisa cu exactitate ordinea posturilor / daca acesta a ajuns de 2 ori in acelasi loc cat si timpii intre posturile de control. Automat datele sunt exportate intr-un CVS pe care ulterior il puteti importa in Software-ul pentru calculat clasamente.

Post si UUID Card